LightWEB
LightWeb
 
Innvendig fjellpanel trend og tradisjon

Skal du bygge nytt eller pusse opp er panel av tre det mest anvendelige interiørproduktet du kan velge. Fjellpanel kan være moderne og tradisjonell, det er profilen, finishen og måten den er satt opp på som avgjør resultatet. Fjellpanel brukes stort sett som liggende panel, der du får et tømmer preg inne i rommet som blir en del av interiøret. Fjellpanel kan behandles med beis,
maling, lakk eller lutes om ønskelig. Behandlet eller naturell, stilen bestemmer du.
 

Bilde: Beiset Fjellpanel
 
Fjellpanel er i furu 20/195: Vi leverer standard pakker med 100 stk panelbord, gjennomsnitts lengder fra ca4,60-5,00 m Dette dekker ca81 – 86 m Andre paknings størrelser etter avtale.


Bilde: Behandlet


Kledning en viktig beskyttelse

Kledning har som primæroppgave å beskytte isolasjonslaget mot fuktighet og mekaniske skader. Den har også en viktig estetisk oppgave hvor utførelse og montering utgjør den bygningsdetaljen som påvirker huset/hyttas utseende i størst grad. Vi leverer anvendelig og stilfulle kledninger. Egner seg både som liggende og stående på din utvendige vegg. Vi har tre standard utvendig kledninger, Karasjok, Fjellpanel og Villmarks panel (ukantet).
 
Utvendig fjellpanel

Fjellpanel er en tvilling av den innvendige Fjellpanelen. Anvendelig og lett å jobbe med som Karasjoken.


Utvendig Fjellpanel er i gran 20/195: Vi leverer standard pakker med 100 stk panelbord, gjennomsnitts lengde fra ca4,60-5,00 m dette dekker ca81 – 86 m Andre paknings størrelser etter avtale.

 
 
 
Risbakken sag as

Adresse: Vestveien 49, N-2440 Engerdal
 ‎
Mobil: +47 907 07 431
E-post: post@rsag.no


                          

© LightWeb