LightWEB
LightWeb
 
Risbakken sag

Er en liten bygde sag som ligger i Engerdal Kommune i Hedmark. Vi leverer spesial virke innen trevarer, til byggefirmaer, kjeder og private der grove dimensjoner og lange lengder med kvalitet er spesialiteten. Lange lengder er viktig for utnyttelsesgraden for deg som kjøper

Historikk

Risbakken Sag ble etablert i 1949 av Helge Risbakken som en mobil sag der han skar svill (Jernbanesviller) og leieskjæring av tømmer til husbygging ol. Saga ble mere permanent etter vært, den sto i noen år i Stenbekkdalen, senere ved Femundsundet og fra 1973 har saga ligget ved Engerdalsætra. Fra da tok sønnen Hallstein over Saga, som han har drevet frem til september 2013.Nå er saga blitt et as der Halstein fremdeles er med sammen med flere ander. Risbakken Sag har drevet skjæring av emner til  den norske møbelindustrien. Leverandør til alle de største Norske skifabrikkene på 70- tallet. De siste 20 årene har saga produsert laftetømmer, åser, villmarkspanel og den etterspurte Fjellpanelen. Se produkter.

Tre har lange tradisjoner i Norge. Både som en del av interiøret innvendig, men også utvendig. Tradisjonell, retro, landlig - uansett hvilken stil som passer til ditt hus og smak har vi noe som kankomplettere din ønsker. Ta kontakt for en materialprat med oss.
 

 
 
 
Risbakken sag as

Adresse: Vestveien 49, N-2440 Engerdal
 ‎
Mobil: +47 907 07 431
E-post: post@rsag.no


                          

© LightWeb